Medicinski —
potrošni materijal

AMF

Al-mak Flower inc (AMF) je od 1998.godine vodjen vizijom pronalaženja visokokvalitetnih medicinskih proizvoda. Korišćenjem rigiroznih testova kvaliteta I ispitivanja,primenom savremenih tehnika proizvodnje nastao je Synergy brend u okviru koga su SYNERGY DIJETETSKI SUPLEMENTI I POTROŠNI MATERIJAL-proizvodi od medicinske plastike.

Synergy medical disposables

Synergy medical disposables je dugo zastupljen brend potrošnog medicinskog materijala na tržištu Srbije.Synergy medicinski proizvodi izradjeni su od najkvalitetnije medicinske plastike. Sve ove godine trudimo se da konstantno pratimo potrebe tržišta i da naše proizvode prilagodjavamo zahtevima naših klijenata. Naš uspeh zavisi isključivo od zadovoljstva naših klijenata!!!

Preuzimte PDF

EGEMEN

EGEMEN international-turska kompanija osnovana 1980.godine. Dugogodišnja tradicija,znanje i inovativnost omogućili su da se proizvodi Egemen international koriste širom sveta,u 85 zemalja.Velika strast za radom,požrtvovanost,znanje i stalno usavršavanje zaposlenih stvorili su pouzdane partnerske veze u zemlji i inostranstvu.

Teknimed

 

Preuzimte PDF

TEMENA

TEMENA GROUP-evropska grupa kompanija osnovana 1985.godine. Tokom godina,postala je jedan od vodećih lidera kada je reč o regionalnoj anesteziji i analgeziji. Odeljenje za istraživanje i razvoj kompanije Temena, neprestano radi na razvoju novih proizvoda i tehnika u saradnji sa anesteziolozima.

Teknimed
Teknimed

 

Preuzimte PDF

FORTUNE MEDICAL

FORTUNE MEDICAL - preko 40 godina iskustva i rada u polju medicine izgradilo je FORTUNE Medical u pouzdanog i čvrstog partnera širom sveta.Osluškivanje potreba doktora i pacijenata bila je osnova za rast i razvoj kompanije. Stalnim praćenjem potreba tržišta Fortune Medical je kreirao dosta inovativnih medicinskih proizvoda u skladu sa naprednim tehnologijama koristeći bio-kompatibilne materijale, silikon i titanijum.

Preuzimte PDF

ASAHI KASEI MEDICAL

ASAHI KASEI MEDICAL – stalne inovacije u različitim oblastima uključujući i medicinske uredjaje i sisteme odgovorne za zadovoljavanje specifičnih potreba odredjenih grupa pacijenata kao što su akutna i hronična bolest bubrega,neurološke bolesti i sl. omogućavaju kvalitetnu medicinsku negu. Proizvodi koje radimo: AV fistula needles- igle za hemodijalizu. Dialysers – dijalizatori.

Preuzimte PDF

Teknimed

Teknimed - Francuska kompanija koja od 1990. godine projektuje visokokvalitetne biomaterijale. Teknimed je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom što im omogućava da ponude veliki izbor inovativnih proizvoda u polju ortopedije, traume, sportske medicine i dr.

Teknimed
Teknimed

Želite da sarađujemo? Budimo u kontaktu

amf
Synergy
egemen
temena group
fortune medical
tekni med
Asahi Kasei Medical